E3: The Order:1886 trailer

E3: The Order:1886 trailer

The Order: 1886 speelt zich af in een Victoriaans Londen met een alternatieve geschiedenis. In deze geschiedenis is de industriële revolutie 40 jaar geleden gebeurd en nadat dit heeft plaatsgevonden, kwam er een eeuwenoude vijand naar boven. De revolutie is in de game ook iets anders gegaan als in werkelijkheid. De mensheid kon het schudden, totdat ze nieuwe technologie leerden ontwikkelen.

Je bent een ridder van een eeuwenoude orde en jij kan de geschiedenis veranderen. Aangezien het een alternatieve geschiedenis is, kom je echte historische personages tegen die je helpen in de game en niet alleen dat, maar ook echte historische gebeurtenissen die jij kunt laten gebeuren.

De trailer die op de E3 is te zien, is in-game en in-engine. Het is geen gameplay, maar Ready At Dawn wil geen inconsistenties in de game hebben, waardoor de scenes en de gameplay qua graphics identiek zijn.

Max schrijft al jaren voor GameParty en is gek op zowat elk genre, maar als het allemaal te lang duurt, wil zijn focus, die vergelijkbaar is met die van een goudvis, nog wel eens verslappen. Naast gamen wil hij nog wel eens druk zijn met sporten of zijn hersencellen wegdrinken. Verder doet hij vaak alsof hij druk is, maar stiekem weten wij dat hij eigenlijk erg lui is.