EA Sports voorspelt dat Frankrijk het WK 2018 in Rusland zal winnen

Het FIFA Wereldkampioenschap 2018 komt naar FIFA 18 en met behulp van deze nieuwe content, die vandaag uitkomt, voorspelt EA Sports wie de beroemde wereldbeker mee naar huis zal nemen.

Na een spannende groepsfase waarin underdogs als Egypte, IJsland en Mexico het niet wisten te halen, waren het vooral de Europese landen die het toernooi in latere fases domineerden. Frankrijk wist België met 2-1 te verslaan in de eerste halve finale, terwijl regerend kampioen Duitsland afrekende met de winnaar van 2010: Spanje. Duitsland won de wedstrijd met 3-1 en plaatste zich daarmee voor hun tweede achtereenvolgende WK-finale. De finale was een gespannen krachtsverhouding tussen Duitsland en Frankrijk, dat uiteindelijk resulteerde in een strafschoppenserie waarin Frankrijk de betere was. België verliest de troostfinale van Duitsland

Verder voorspelt EA Sports dat Antoine Griezmann (Frankrijk) en Isco (Spanje) gezamenlijk de topscoorderslijst van het toernooi zullen aanvoeren. De keeper van Spanje, David de Gea, wint de Gouden Handschoen voor zijn prestaties tussen de doelpalen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.