Eerste level 30 speler in Destiny is een feit

Eerste level 30 speler in Destiny is een feit

Momenteel is het niet mogelijk om verder te stijgen in level in Destiny wanneer je op 30 bent gekomen. En nu blijk dat de eerste speler deze mijlpaal heeft behaald. BGTV N3AC3Y, zoals de speler heet, is gisteren naar dertig geklommen. Hiervoor heeft hij 107 uur, 15 minuten en 22 seconden moeten spelen. Dat komt neer op zo’n zeven tot acht uur spelen per dag sinds de release van het spel. In deze tijd speelde hij 347 games, schoot hij 18.898 tegenstanders neer en heeft hij een kwart van zijn tijd doorgebracht in The Crucible. Ook is er dertien uur doorgebracht in de Vault of Glass, de eerste raid uit Destiny.

Hoe ver ben jij?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer.
  • SCORPIOM

    Had eigenlijk dit veel eerder verwacht hoe stom dat mag klinken 😛 je hebt altijd wel van die mensen die er een wedstrijdje van maken wanneer een game uit is als eerste alles te behalen etc. Kijk maar naar de gemiddelde game met een max lvl etc. Maar dan nog erg netjes natuurlijk 😉

  • Bas van Dun

    Verschil is met een normale MMO dat veel spelen je daadwerkelijk XP geeft. In destiny krijg je na level 20 geen XP meer en moet je de laatste tien levels stijgen door betere gear te krijgen. En dat gaat een stuk minder snel.

  • SCORPIOM

    Ah kijk dat wist ik niet;) dat verklaard het waarom het wat langer duurde