Gerucht: Heists komen in volgende GTA V DLC

Gerucht: Heists komen in volgende GTA V DLC

Toen GTA Online werd aangekondigd, keek iedereen er naar uit om met vrienden online heists te kunnen spelen. We zijn inmiddels een tijdje verder, maar nog steeds geen heists. Het lijkt er op dat er nu toch wat info is gelekt waaruit blijkt dat we de heists binnenkort kunnen verwachten. Mensen die over deze DLC spraken, werden onder andere van PSN en YouTube geband. Het lijkt er dus op dat Rockstar er bovenop zit, een indicatie dat het echt waar is. Als de informatie klopt kunnen we binnenkort DLC verwachten die naast drie nieuwe voertuigen en vijf Cops and Crooks-missies ook zes heists kunnen verwachten. Als we meer weten lees je dat op GameParty!

Fanatiek voetbal(game)supporter. Speelt eigenlijk elk genre. Toekomstige Phoenix Wright. Is verder fan van sushi, series en speciaalbiertjes en is altijd bezig met het plannen van zijn volgende reis.
 • Aleksandar Beumer

  Dus eigenlijk totaal geen echt nieuws?? jullie weten dat er mensen van PSN en Youtube gebanned zijn en dat er info gelekt is. Maar wat voor info precies weten jullie niet?

  Nou a.u.b met weinig onderzoek meer info.

  De online modus van Grand Theft Auto 5 krijgt mogelijk online heists in de eerstvolgende downloadbare content die 23 december zou moeten uitkomen. Dat meldt een lek van NillxModz, die het wel vaker bij het rechte eind heeft wat betreft GTA-lekken.

  Op het Nillx-forum laat NillxModz weten dat de game in de eerstvolgende dlc zes heists krijgt verspreid over vier locaties. Hij zou een ontwikkelaarsversie van de dlc hebben gespeeld. De heists zijn zowel beschikbaar op current-gen als op last-gen. De dlc voegt volgens NillxModz onder andere ook vijf nieuwe Cops & Crooks-missies toe, en bevat drie nieuwe voertuigen. De complete lijst met toevoegingen is hier te bekijken.

  In november maakte GTA-ontwikkelaar Rockstar al bekend dat de online heists in de volgende grote update zullen zitten. Oorspronkelijk hadden de online heists al in de zomer in het spel moeten zitten, maar werden uitgesteld omdat ze nog niet af waren.

 • Robin Link

  Dat de DLC waarschijnlijk 23 dec heb ik gemist. Wat betreft het aantal missies/heists/voertuigen: dat staat er wel in het nieuwtje he ;). Bedankt voor de aanvulling!