Halo: Spartan Assault Video Review

Halo: Spartan Assault Video Review

De game is al een behoorlijke tijd te spelen op je PC, Windows Phone en Windows tablet. Zelfs op de Xbox 360 is het spel al te spelen sinds begin dit jaar. Nu de Xbox One dan bijna in Nederland te koop is, mogen de Spartans ook hier helemaal los. Welkom terug, Halo: Spartan Assault.

Voor het ongetrainde oog ziet Halo: Spartan Assault er misschien uit als een game die snel in elkaar gezet is om wat extra duiten in de zak van Microsoft te krijgen. Niets is minder waar, geef de titel vooral eens een kans. Je zult zien dat de game, die origineel bedoeld was voor een tablet, telefoon of PC, zeer goed uit de verf komt op de Xbox One. Nee, het spel brengt niet de grafische pracht zoals de volgende grote Halo gaat doen, het brengt wel typische gameplay die we uit de franchise gewend zijn vanuit een nieuw, fris standpunt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer.
 • Braatworst

  Heb em al op x360. Aanschaf waardig op one?

 • Bas van Dun

  De game is exact hetzelfde, op een grafische upgrade na. Het voordeel is dat je met Xbox One vrienden kunt spelen en alle achievements nog eens kunt halen. Waarvan er veel meteen unlocken wanneer je ze op de 360 al hebt behaald. Daarnaast krijg je de game met een flinke korting als je een andere versie al hebt.

 • Braatworst

  Bedankt. Toch maar gedaan hehehe

 • Bas van Dun

  Nice!