HoloLens gaat duurder worden dan een console

HoloLens gaat duurder worden dan een console

De HoloLens is een prachtig staaltje techniek. De bril laat je ‘door je game of content lopen’, op een andere manier dan de reguliere Virtual Reality-brillen. Wel gaat deze techniek prijzig worden. Volgens een anonieme leidinggevende bij Microsoft gaat de augmented reality-headset duurder zijn dan je Xbox One zelf. Een specifieke prijs is niet genoemd.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer.
  • BorgMan

    Duh. Je hebt een miniatuur computer op je hoofd, inclusief scherm. Verkijk je er niet op dat een mobiele telefoon zelf ook al duurder is dan een console he? Een Oculus Rift is ‘maar’ €300,- omdat het alleen het scherm heeft, geen processing power. Beetje open deur, vind je ook niet? :/

  • Kevin Blokland

    Voor mij klinkt het ook niet meer dan logisch dat de bril duurder is dan een pc/console, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen dit verwacht. Het is immers ‘gewoon een bril’ voor sommige mensen. Ik ben heel erg benieuwd hoeveel mensen de Hololens zullen kopen als die misschien wel 600 euro of meer gaat kosten.