Next-gen GTA V krijgt releasedatum

Next-gen GTA V krijgt releasedatum

GTA V was natuurlijk dé game van vorig jaar. Ook dit jaar wilt Rockstar weer flink scoren met de titel, op een aantal nieuwe platformen. Vandaag maakten de rocksterren eindelijk de releasedatum bekend. Vanaf 18 november kunnen we aan de slag met GTA V op PlayStation 4 en Xbox One. PC-bezitters moet helaas nog wat langer wachten. Zij kunnen vanaf 27 januari aan de slag met de game.

Daarnaast belooft Rockstar een hoop nieuws voor de game. Zo beloven ze nieuwe auto’s, wapens en activiteiten. Ook moet er meer ‘wildlife’ zijn en is er meer verkeer onderweg. Tevens is er een nieuw schademodel en zijn er meer weersomstandigheden. Als laatste zijn er ook nog een dikke honderd nieuwe liedjes toegevoegd aan de radiostations in de game. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten om Los Santos opnieuw te bezoeken!

Fanatiek voetbal(game)supporter. Speelt eigenlijk elk genre. Toekomstige Phoenix Wright. Is verder fan van sushi, series en speciaalbiertjes en is altijd bezig met het plannen van zijn volgende reis.