Ook geen Share Play meer voor FIFA 15

Ook geen Share Play meer voor FIFA 15

Share Play, dƩ feature van software update 2.0 voor de PlayStation 4, lijkt niet zo populair te zijn bij ontwikkelaars. Eerder zagen we namelijk al dat Call of Duty: Advanced Warfare en Ghosts waren uitgesloten voor de service. Ook Wolfenstein en Thief werken niet met de functie waarmee je een vriend die de game niet heeft, toch kunt laten spelen. Nu volgt er een volgende klap voor Sony. Ook FIFA 15 doet niet meer mee op het Share Play-feestje.

Dat is best opmerkelijk te noemen, aangezien FIFA 15 een grote rol speelde in de marketing rondom Share Play. De game leent zich daar goed voor, aangezien je zo alsnog een potje FIFA kunt spelen met een vriend die de game niet heeft. Waarschijnlijk was de functie iets te populair voor EA, en dus hebben zij FIFA 15 geblokkeerd als het om Share Play gaat.

Op deze manier lijkt Share Play eigenlijk een flop te worden. Heb jij ervaring met Share Play?

Fanatiek voetbal(game)supporter. Speelt eigenlijk elk genre. Toekomstige Phoenix Wright. Is verder fan van sushi, series en speciaalbiertjes en is altijd bezig met het plannen van zijn volgende reis.