Open beta Injustice 2 op PC van start gegaan

Injustice 2

PlayStation 4 Xbox One
9.3

Geweldig

Open beta Injustice 2 op PC van start gegaan

Open beta Injustice 2 op PC van start gegaan

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben bekendgemaakt dat Injustice 2 op 14 november verschijnt voor PC (Steam en Microsoft Store). Injustice 2, oorspronkelijk ontwikkeld door de NetherRealm Studios, is aangepast voor PC door QLOC. Vanaf nu kunnen fans deelnemen aan een open bèta die beschikbaar is op Steam. Voor de eerste keer kunnen pc-spelers deze game ervaren en genieten van de Justice League-personages Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg en andere iconische DC-personages, zoals Harley Quinn en Green Arrow.

Injustice 2 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game bevat een uitgebreide groep DC-superhelden en -superschurken. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en verbeteren. Spelers kunnen zich al vechtend een weg banen door een epische verhaalmodus, het altijd veranderende multiversum en online multiplayergildes, terwijl ze zeldzame en waardevolle spullen verzamelen om hun personages aan te passen. Het spel is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat als BasvanDun over films op Stardust.