Screenshots tonen Alien: Isolation

Gisteren werd Alien: Isolation aangekondigd, een nieuwe game in de populaire franchise. De game die de nare nasmaak van Alien: Colonial Marines weg moet gaan zien te spoelen. De bewoners […]

Gisteren werd Alien: Isolation aangekondigd, een nieuwe game in de populaire franchise. De game die de nare nasmaak van Alien: Colonial Marines weg moet gaan zien te spoelen. De bewoners van een ontmanteld handelsstation in de periferie van de ruimte zijn in de greep van angst en paniek. Spelers verkeren constant in angst en dodelijk gevaar terwijl een onvoorspelbare, meedogenloze Xenomorph ze achtervolgt en vermoordt in de schaduw. Zwak en slecht voorbereid moet je grondstoffen zoeken, geïmproviseerde oplossingen bedenken en je verstand gebruiken, niet alleen om de missie te doen slagen, maar ook om gewoon in leven te blijven. De bijbehorende trailer zag er in ieder geval goed uit. Vandaag zijn er screenshots die we je kunnen tonen. Kijk jij uit naar een nieuw Alien-avontuur?


About Bas van Dun

Voor een potje Halo mag je Bas midden in de nacht wakker maken. Schrijven over games is zijn grote passie. Sinds 2005 zet hij alles op alles om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes en de tofste reviews. Volg hem op Twitter.