Screenshots voor PES 2015

Screenshots voor PES 2015

Konami heeft screenshots vrijgegeven van PES 2015. Met de footie wil het bedrijf opnieuw de aanval gaan openen op FIFA. Gaat PES dit jaar winnen van de game van Electronic Arts? Bekijk snel de beelden.

no images were found


no images were found


no images were found


no images were found


no images were found


no images were found


no images were found


no images were found


no images were found

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer.
 • Braatworst

  PES wint het niet meer van FIFA

 • Do

  dus wel, ik heb fifa 14 voor ps4. nou het scoren geeft mij weinig voldoening. ik mis dan gewoon pes. veel betere gameplay pes. enkel noobs gaan voor fifa. geef je gamertag maar, geef jou zo klap met fifa. dat is probleem met jullie. jullie spelen fifa, omdat het veel makkelijker is.een potje fifa en alle trucjes heb je al ondervinden. kracht van pes is dat je na weken dingen ziet die je nog niet in het eerste potje zag.

 • Braatworst

  Ik speel ook geen FIFA maar heb het puur over de aantallen die verkocht worden. Daar wint fifa altijd

 • Do

  beetje hersenloos antwoord van je. daarom is het spel niet beter dan pes. pes is gewoon moeilijker op te pakken. en het heeft minder licensies. fifa spreekt de meeste meer aan door de de naam. en de vele reclame die er voor gemaakt wordt. voor licenties heb je overigens optionfile in pes. heb je ook alles. ik vind het gewoon een mindere footie dan pes. en speel al vanaf mijn 12e. en als een film als transformers een kijkcijferkanon is, wilt toch ook niet zeggen dat het een betere film is als de godfather? godfather is namelijk een film met diepgang en goed verhaal. transformers pure marketing. dat is wat met fifa ook is. machtig patserig kut bedrijf, wat elk jaar amper wat vernieuwd. heb meer respect voor konami. minder budget en minder personeel. en die gaan met pes 2015 gewoon een super spel neer zetten. heb overigens beide footies op e3 gespeeld. en pes is vele malen beter.

 • Braatworst

  zeg toch nergens dat die beter is? ik zeg dat die wint. Het voorbeeld wat je geeft met transformers zegt genoeg.

 • Do

  Dat zegt niet genoeg pannekoek. Dat is om aan te geven hoe jij het vergelijkt. Jij zegt, pes wint het niet meer van fifa. onderbouw het dan man mafkees. Wat ik zeg, echte gamers met diepgang gaan voor pes 2015. heb hem zelf gespeeld in los angeles en fifa 15 ook. pes is back kwa gameplay weer als vanouds!

 • Braatworst

  Ik onderbouw genoeg door te zeggen dat de verkochte exemplaren van fifa veel hoger liggen dan die van pes. pannekoek.

 • Do

  Kanker lekker op man. Als je braadworst met een t schrijft inplaatst van met een d, dan neem ik jou al niet serieus. Daarbij onderbouw je niks! Niks over gameplay etc etc. Donder lekker op man. Ik heb beide demo`s in Los Angeles gespeeld. Door mensen als jou breng je mensen op andere gedachten.

 • Braatworst

  Ik hoef het niet over gameplay te hebben heb het puur over verkoopcijfers.

 • Bas van Dun

  Houden we het netjes?

 • Fabiano Verweij

  Ieder z’n eigen ding, toch? 🙂

 • Lisa van Heereveld

  Mee eens. Diversiteit moet er zijn. Het zou wat zijn als we allemaal dezelfde game het tofst vinden (alhoewel: massive awesome DLC? :-)).