Skylanders krijgt een animatieserie op Netflix

Skylanders krijgt een animatieserie op Netflix

Skylanders is een razend populaire franchise. De franchise was bedacht voor de ietwat jongere kinderen, echter blijkt de game bij volwassenen ook zeer populair! Activision Blizzard heeft nog maar net een filmstudio opgericht en dit gaat hun eerste project worden. De serie komt in ieder geval op Netflix en gaat heten: Skylanders Academy. Justin Long zal de stem van Spyro inspreken, Ashley Tisdale de stem van Stealth Elf, Jonathan Banks als Eruptor en Norm Macdonald als Glumshanks. Dit zijn slechts de grote namen die meedoen aan de serie, er zijn natuurlijk tal van andere acteurs die andere stemmen gaan inspreken.

Activision Blizzard is erg enthousiast over de serie en kijkt er naar uit om de miljoenen fans van de games blij te maken met de serie op Netflix. Kijk jij uit naar de serie?

Max schrijft al jaren voor GameParty en is gek op zowat elk genre, maar als het allemaal te lang duurt, wil zijn focus, die vergelijkbaar is met die van een goudvis, nog wel eens verslappen. Naast gamen wil hij nog wel eens druk zijn met sporten of zijn hersencellen wegdrinken. Verder doet hij vaak alsof hij druk is, maar stiekem weten wij dat hij eigenlijk erg lui is.