Törbjorn krijgt een nerf in Overwatch op consoles

Overwatch

Beste game van 2016
PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

9.3

User Avg

Törbjorn krijgt een nerf in Overwatch op consoles

Törbjorn krijgt een nerf in Overwatch op consoles

Als er een ding is waar spelers van Overwatch over klagen de laatste tijd, is het de turret van Törbjorn. Deze zou namelijk enorm overpowered zijn op de consoles. Game director Jeff Kaplan heeft nu op Reddit bevestigd dat dit inderdaad een probleem is, en dat Törbjorn met de volgende patch een stukje zwakker gemaakt gaat worden. Speel jij nog steeds Overwatch?

Fanatiek voetbal(game)supporter. Speelt eigenlijk elk genre. Toekomstige Phoenix Wright. Is verder fan van sushi, series en speciaalbiertjes en is altijd bezig met het plannen van zijn volgende reis.
 • SCORPIOM

  Heb de game sinds gisteren en wat werkt dit verslavend zeg. Ben blij dat ik het toch ben gaan proberen en ben ook erg benieuwd naar de lange support van blizzard

 • Speel je veel met vrienden of met vreemden? Ik ben benieuwd of dit spel werkt, ook als je met vreemden in een team speelt.

 • Bas van Dun

  Ik speel veel met vreemden. Ik merk dat vaak wel als een team gespeeld lijkt te worden. Niet altijd, vaak wel. En dat is tof!

 • Bas van Dun

  Ik speel veel met vreemden. Ik merk dat vaak wel als een team gespeeld lijkt te worden. Niet altijd, vaak wel. En dat is tof! Trust me!

 • SCORPIOM

  Tot nu toe alleen nog met randoms en zoals Bas al zegt, het lijkt vaak wel als een team te spelen. Tuurlijk zijn er ook potjes waarbij day niet is maar vaak switcht men snel genoeg van char voor de huidige situatie en vaak zat zijn er healers en andere support chars in het team. Zelf doe ik dit ook vaak mede omdat het spel niet focust op kills die je maakt wat je dus ook aanmoedigt om andere dingen te proberen. Overigens ben ik ook erg verrast hoe leuk het is om met alle chars te spelen. Al bij al, heb er op de ps4 goede schik mee