Tweede levering PlayStation 4 al een week na de lancering?

Het is de vraag die bij veel gamers op de lippen ligt. Wanneer de PlayStation 4 in huis is. Het kan zijn dat je iets te laat was met je […]

Het is de vraag die bij veel gamers op de lippen ligt. Wanneer de PlayStation 4 in huis is. Het kan zijn dat je iets te laat was met je pre-order waardoor je niet meer bij de eerste levering zit en de console niet meer op de dag van release gaat krijgen. Maar wanneer dan wel? Sony liet eerder al weten dat alle pre-orders voor kerstmis hun console in huis zouden hebben. Tenminste, in het Verenigd Koninkrijk. Informatie voor Nederland was er niet. Nu lijkt Sony naar buiten te brengen dat de tweede levering er sneller zou kunnen zijn dan dat je misschien had gedacht. Fergal Gara van Sony UK spreekt zelfs over maar een weekje vertraging.

That of course means unless we’re pleasantly surprised by a bigger launch day volume than expected then it’s unlikely there will be free stock unless maybe people don’t turn up. So it’ll differ by retailer. But a second batch of stock will be within the week probably, so we’re not talking about droughts for months and months.

Echter, of dit ook alleen voor het Verenigd Koninkrijk is, liet Gara niet los. Heb je je pre-order wel op tijd geplaatst? Dan is de PlayStation 4 op 29 november van jou!


About Bas van Dun

Voor een potje Halo mag je Bas midden in de nacht wakker maken. Schrijven over games is zijn grote passie. Sinds 2005 zet hij alles op alles om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes en de tofste reviews. Volg hem op Twitter.