Watch_Dogs: Welcome To Chicago trailer

Watch_Dogs: Welcome To Chicago trailer

Ubisoft toont nieuwe beelden van Watch_Dogs, de aankomende topper van de studio. Nieuwe technieken vinden hun weg in de straten van Chicago. Privacy bestaat niet meer en de digitale snelweg zit vol met geheimen. Bekijk snel de trailer!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer.
  • Even Evert

    Eerste paar seconde is wel erg gta..

  • Bas van Dun

    Als ik die bruggen over het water zie in Chicago denk ik standaard aan Batman en Transformers… verdorie…

  • Kevin Blokland

    Na het uitstellen van de release was mijn enthousiasme voor deze game behoorlijk bekoeld, maar ik moet zeggen dat het nu wel weer helemaal terug is! Ik heb er zin in!