Trust Playground maakt nu onderdeel uit van de Esports Game Arena en we mogen een Trust Callaz weggeven om dat te vieren.

Trust Playground maakt nu onderdeel uit van de Esports Game Arena en we mogen een Trust Callaz weggeven om dat te vieren.

De Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn is sinds kort een heel stuk aantrekkelijker geworden dankzij een samenwerking met Trust. De gloednieuwe Trust Playground heeft dan ook alles te bieden wat een gamerhartje sneller doet kloppen. Tien state of the art PC-set ups waar je alles van Fortnite tot Warzone of wat dan ook kan spelen in een gezellige setting, met de beste peripherals van Trust?

Vanuit je comfy Trust Resto gaming chair kun je met een GXT 450 Blizz headset de vijanden om je heen horen en vervolgens vliegensvlug afknallen met de precisie van de GXT 865 Asta keyboard, en de GXT 960 Graphin gaming muis. Het levert een perfecte setting voor competitieve spelers die hun skills willen demonstreren of recreatieve spelers die gewoon een leuk potje willen fraggen in optimale omstandigheden.

De Trust Playground is open van dinsdag tot en met zondag en een plekje reserveren doe je vlotjes hier.

Om deze gloednieuwe samenwerking in de kijker te zetten mogen we een Trust Callaz-toetsenbord weggeven! Het winnen van dit knappe lichtgevende ding is easy-peasy en komt neer op een mailtje sturen naar eefje@gameparty.nl met het antwoord op de volgende vraag: “Wat is de best verkochte online game aller tijden?”

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.