God Eater 3 op 12 juli naar Switch

God Eater 3 op 12 juli naar Switch

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt met aan dat God Eater 3 , de actiegame waarin je jacht maakt op monsters, op 12 juli verschijnt voor de Nintendo Switch.

In een wereld die verwoest wordt door krachtige beesten, genaamd Aragami, zijn God Eaters de laatste hoop van de mensheid met hun geweldige God Arc wapens om de monsters te verslaan. Spelers kunnen het binnenkort overal en altijd opnemen tegen deze enorme beesten op de Nintendo Switch.  

In God Eater 3  maken spelers hun eigen personage en kunnen ze met een grote selectie van God Arc wapens of technieken hun vechtstijl aanpassen. Degene die moedig genoeg zijn om te vechten tegen de Aragami kunnen samenwerken met computergestuurde bondgenoten of online met een groep van acht spelers. Spelers kunnen ook lokaal met drie vrienden de strijd aangaan door middel van vier gekoppelde Nintendo Switch consoles.

Een exclusieve bonus voor de Nintendo Switch versie zijn twee nieuwe outfits van Estelle en Yuri uit Tales of Vesperia. Deze worden beschikbaar voor spelers die de game pre-orderen.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.