Spawn in Mortal Kombat 11

Spawn in Mortal Kombat 11

Tijdens Final Kombat 2020, de finale van de Mortal Kombat 11 Pro Kompetition e-sportserie van vandaag, hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios een nieuwe Mortal Kombat 11‑trailer onthuld waarin de populaire stripfiguur Spawn van Todd McFarlane zijn debuut maakt. De nieuwe video toont het iconische uiterlijk van de nieuwe speelbare vechter, waaronder zijn kenmerkende cape, ketenen, strijdbijl en meer, die hij tegen zijn tegenstanders inzet. Verder bevat de trailer twee nog niet eerder verschenen muzieknummers van de heavymetalband Trivium, getiteld ‘IX’ en ‘Scattering the Ashes’.
 
Spawn was voorheen Al Simmons, de beste soldaat en meest effectieve moordenaar van de Amerikaanse regering, tot hij genadeloos werd geëxecuteerd door zijn eigen mannen. Simmons is opgestaan uit de as van zijn eigen graf in een gebrekkige overeenkomst met de krachten der duisternis en herboren als een schepsel uit de diepten van de hel: een Hellspawn. Nu wordt hij in de wereld van Mortal Kombat 11 geworpen, waar hij tegen alle krijgers om overheersing zal vechten.
 
Spawn is ingesproken door de acteur Keith David, de originele vertolker van ‘Todd McFarlane’s Spawn’, de met een Emmy bekroonde animatieserie van HBO. Het nieuwe gastpersonage wordt op 17 maart toegevoegd aan de Mortal Kombat 11-line up als onderdeel van de vroegtijdige toegangsperiode voor Kombat Pack-bezitters. Vanaf 24 maart is hij voor iedereen verkrijgbaar.
 
Op 17 maart krijgen Kombat Pack-bezitters ook toegang tot de nieuwe, op Spawn geïnspireerde personageskin ‘Hellspawn’ Jacqui Briggs, naast het Matinee-skinpakket met ‘Osh Tekk Vandal’ Kotal Kahn, ‘Swashbuckler’ Erron Black en ‘Space Marine’ Jacqui Briggs.
 
Bekijk de officiële Spawn‑gameplaytrailer van het Mortal Kombat 11 Kombat Pack:

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.