6 miljoen Pokémon Sword en Pokémon Shield  verkocht!

Pokemon
Alle records worden gebroken!
 
In het lanceringsweekend van Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn meer dan 6 miljoen exemplaren van deze games verkocht, waardoor ze de snelst verkopende Nintendo Switch-games aller tijden zijn. Ook in de Benelux zijn het de bestverkochte Nintendo Switch-games tot nu toe.
 
Sinds in 1996 Pokémon Red Version en Pokémon Green Version in Japan verschenen, zijn er wereldwijd meer dan 241 miljoen exemplaren* van de games in de core Pokémon RPG-serie verkocht.
 
In Pokémon Sword en Pokémon Shield gaan spelers op avontuur in de Galar-regio, waar ze vele verschillende Pokémon kunnen vangen, bestrijden en ruilen. Ook kunnen ze kennismaken met tal van memorabele personages en proberen het mysterie achter de legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta te ontrafelen. In de Wild Area, die zich uitstrekt tussen de verschillende steden en dorpen in de Galar-regio, kunnen spelers een open wildernis verkennen, vol Pokémon om te bestrijden en vangen. Door lokaal of online samen te werken met maximaal drie andere spelers in de nieuwe multiplayer co-op Max Raid Battles, kunnen spelers het opnemen tegen de gigantische en supersterke Pokémon die Dynamax Pokémon genoemd worden.
 
Ga voor meer informatie over Pokémon Sword en Pokémon Shield, naar nintendo.nl/pokemonswordshield.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.