Activision reageert op negatieve ontvangst van Infinite Warfare

Activision reageert op negatieve ontvangst van Infinite Warfare

Fans reageren nogal negatief op de nieuwe Call of Duty. Veel fans vinden het namelijk te futuristisch en willen weer terug naar de roots. Nu heeft de community de aankondigingstrailer van Infinite Warfare massaal negatief beoordeelt. Ten tijde van het schrijven van dit nieuwtje staat de trailer online staat met 9 miljoen views, 196K positieve beoordelingen en 426K negatieve beoordelingen.

Fans vinden de game niet alleen te futuristisch en te veel lijken op andere futuristische shooters, maar zijn ook niet te spreken over Modern Warfare Remastered. Het feit dat die game eraan komt, lijkt iedereen leuk te vinden, maar het feit dat de game niet los te verkrijgen is en slechts bij de duurdere versie van Infinite Warfare te verkrijgen is, maakt mensen weer diep ongelukkig.

Activision heeft gereageerd op deze negatieve reacties van fans. De CEO van Activision, Eric Hirshberg zegt het volgende:

“We weten dat er mensen nostalgisch worden van een shooter met de voeten op de grond, daarom brengen wij Modern Warfare Remastered uit. Er zijn echter miljoenen mensen die elk jaar verlangen naar nieuwe en meer innovatieve gameplay en daarom brengen wij Infinite Warfare.”

“Het goede nieuws is dat wij dit jaar een manier hebben gevonden om beide facetten in één pakket uit kunnen brengen, onderwijl houden wij de gemeenschap bij elkaar. Natuurlijk zien wij de gepassioneerde meningen online, maar wij kijken ook naar andere cijfers. Het is nu nog erg vroeg, maar de bestellingen zijn ontzettend goed begonnen De trailer waarover gesproken wordt, heeft tot zover het hoogste aantal likes per view in de historie van Call of Duty.”

“Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd in de franchise. Black Ops II kreeg ook ontzettend negatieve reacties, sterker nog, de trailer kreeg de grootste aantal dislikes in de franchise en werd vervolgens onze best verkopende Call of Duty ooit. Op het moment is de franchise nog nooit sterker geweest dan nu. Black Ops 3 wordt massaal gespeeld. Er zijn fictieve wapens, boost jumps en het speelt zich af in de toekomst. Als wij elk jaar zouden doen wat het voorgaande jaar heeft gewerkt en geen creatieve vooruitgang zouden boeken, hadden wij nu geen franchise gehad. De dag die iedereen zou moeten vrezen, is de dag dat wij het niet meer zouden proberen.”

Geen idee waar het over gaat? Bekijk de trailer hieronder en oordeel zelf!

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.