Balan Wonderworld bereidt zich voor op 26 maart opening

Balan Wonderworld bereidt zich voor op 26 maart opening

Tijdens het digitale SQUARE ENIX PRESENTS-evenement onthulde SQUARE ENIX vandaag de nieuwste trailer voor de komende 3D-platformer BALAN WONDERWORLD. De trailer bevat nieuwe beelden van het muzikale avontuur dat spelers vanaf 26 maart 2021 kunnen beleven.

De nieuwe trailer biedt spelers een blik op BALAN WONDERWORLD en toont hoe Leo en Emma, de sterren van de game, door het magische maar ook gevaarlijke land van Wonderworld trekken. Aangestuurd door de mysterieuze maestro Balan, moeten spelers helpen het evenwicht te herstellen in de harten van tien gekwelde zielen door af te rekenen met de Negati, fysieke manifestaties van zorgen en andere negatieve emoties. Om hierin te slagen, moeten spelers springen, klimmen, beuken en meer in vele unieke gebieden. Onderweg kunnen ze meer dan 80 unieke kostuums verzamelen die hen speciale vaardigheden geven.

De trailer toonde ook de coöperatieve multiplayer van BALAN WONDERWORLD. Deze laat twee spelers de game samenwerkend verkennen, waarbij ze creatief moeten denken om uitdagingen te overwinnen en op zoek kunnen gaan naar ideale combinaties van kostuums en vaardigheden om vijanden te verslaan en de wereld te redden. Bekijk een recent blog van de ontwikkelaars van BALAN WONDERWORLD waarin ze vertellen over de thema’s van de game en wat spelers ervan kunnen verwachten: https://square-enix-games.com/en_GB/news/balan-wonderworld-themes

BALAN WONDERWORLD heeft een classificatie van PEGI 7 en verschijnt op 26 maart 2021 voor PlayStation5, PlayStation4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.