Batman: Return to Arkham krijgt rating van PEGI

Batman: Return to Arkham krijgt rating van PEGI

Het gerucht van een Batman Arkham HD-collection op PlayStation 4 en Xbox One doet al de ronde sinds mei van vorig jaar. Oorspronkelijk werd gedacht dat we de release vorig najaar te zien zouden krijgen, maar toen werd het dus stil, tot gisteren. Een medewerker van winkelketen Gamestop lekte dat de HD-collection op 10 juni zou gaan verschijnen en zowel Arkham Asylum en Arkham City samen met alle DLC zou bevatten,met opgeschroefde visuals uiteraard. Gek genoeg zou het door WB Montreal ontwikkelde Arkham: Origins geen deel uit maken van de collectie.

Een lek van een winkelbediende is uiteraard één ding, maar het zaakje wordt pas helemaal concreet wanneer ratingbureau PEGI oude games opnieuw gaat keuren. Sinds gisteren heeft Arkham Asylum een hernieuwde PEGI 16 rating gekregen, wat redelijk duidelijk maakt dat de gelekte info klopt en we binnenkort terug het gekkenhuis in kunnen trekken met de vleermuis.Het is wachten op de officiële aankondiging van Warner Bros.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.