Bayonetta ontwikkelaar werkt aan een Teenage Mutant Ninja Turtles game

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
4.5

Waardeloos

Bayonetta ontwikkelaar werkt aan een Teenage Mutant Ninja Turtles game

Bayonetta ontwikkelaar werkt aan een Teenage Mutant Ninja Turtles game

Het bestaan van de Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan-game werd onlangs gelekt door een Braziliaans rating bureau, maar dankzij het Australische Classification Board weten we nu ook welk team er achter het spel zit, niemand minder dan Platinum Games.

Platinum is uiteraard verantwoordelijk voor enkele van de beste actiegames van het voorbije decennium, Vanquish, Bayonetta en uiteraard ook het recent verschenen Transformers: Devastation. Fans kunnen uiteraard stevig gaan hopen dat de Teenage Mutant Ninja Turtles net als de game rond de grote robots een liefdesbrief aan de cartoonreeks uit de jaren 80 zal worden. Het worden in elk geval drukke tijden voor de fans van Platinum want naast de Turtles kun je ook Nier: Automata en de Xbox One-exclusive Scalebound verwachten van deze topstudio.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.