Beyond Good & Evil viert 20-jarig bestaan met Anniversary Edition op 25 juni

Beyond Good & Evil viert 20-jarig bestaan met Anniversary Edition op 25 juni

Deel 2 zien we niet meer komen maar deel 1 was een juweeltje van een game.

Tijdens de Limited Run Games showcase is aangekondigd dat Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition vanaf 25 juni verkrijgbaar is op alle platformen om het 20-jarig bestaan van de game te vieren. Ook werd aangekondigd dat er een fysieke uitgave en een Collector Edition verschijnt, waarvan de pre-orders starten op 12 juli.

Spelers kunnen de baanbrekende actie-avonturengame (her)ontdekken door de wonderlijk vreemde maritieme wereld van Hillys op de best mogelijke manier te verkennen, met verbeterde prestaties tot 4k, 60fps en talloze verbeteringen aan de levenskwaliteit, waaronder autosave, cutscene-skip, volledige ondersteuning voor controller en toetsenbord & muis en cross-save op alle platforms.

Naast deze updates introduceert Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition ook een nieuwe Speedrun-modus om spelers uit te dagen, meer dan 20 nieuwe prestaties en een Anniversary Gallery die diep ingaat op de ontwikkelingsgeschiedenis van de game en die talloze nooit eerder vertoonde kunstwerken, video’s en nog veel meer bevat.

Tot slot bevat deze speciale editie een speurtocht waarin spelers meer ontdekken over het verleden van Jade en exclusieve cosmetische beloningen verzamelen. Deze exclusieve nieuwe missie onthult ook meer over de narratieve link met Beyond Good & Evil 2. Ga voor het laatste nieuws over Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition naar: https://bgegame.com/20th-anniversary
 Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition is vanaf 25 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch, Amazon Luna, Windows pc via de Epic Games Store

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.