Bigben met veel games naar E3

Bigben met veel games naar E3

Bigben staat met veel games op de E3:

  • The Sinking City (Frogwares): Een avonturen- en onderzoeksgame die is geïnspireerd op het werk van horrormeesterH.P. Lovecraft. Als Charles, een privédetective die naar Oakmont, Massachusetts gaat, moeten spelers de oorzaak achterhalen van een rampzalige, bovennatuurlijke overstroming. Ontrafel het mysterie vanaf 27 juni op pc, PlayStation4 en Xbox One
  • Paranoia: Happiness is Mandatory (Black Shamrock): De Friend Computer heeft je benoemd tot een Troubleshooter met red security clearance! Het is jouw missie om de verraders van Alpha Complex te ontmaskeren en neutraliseren.Paranoia: Happiness is Mandatory is een videogame-uitvoering van een populaire tabletop RPG met vernieuwende mechanics in een dystopisch universum vol zwarte humor.
  • WRC 8 (Kylotonn): Na een afwezigheid van twee jaar is de officiële game terug met nieuwe, realistischere graphics, meer technische tracks, compleet verbeterde pacenotes voor vloeiendere races, dynamische weersomstandigheden en een compleet herziene carrièremodus.
  • Overpass (Zordix Racing): Deze off-road-simulatie laat spelers met krachtige buggy’s en quads scheuren over extreme tracks met uiteenlopende terrein en gevaarlijke hindernissen.
  • Bee Simulator (Varsav Game Studios): Verzamel stuifmeel en communiceer met je vrienden, de koningin en andere dieren. Vlieg op je gemak door Honey Park, een wereld die is geïnspireerd door Central Park. Voltooi hoofd- en zijmissies en word de bij die je volk zal redden van de mens.
  • The Fisherman – Fishing Planet (Fishing Planet LLC): Alle content van Fishing Planet, de gouden standaard voor vissimulaties, gebundeld in één premium edition voor consoles en pc, inclusief vele extra’s. Spelers kunnen verschillende vistechnieken proberen om meer dan 100 soorten vissen aan de haak te slaan, waarbij de kunstmatige intelligentie van die vissen is gebaseerd op het werkelijke gedrag van elke soort.
  • Farmer’s Dynasty (Toplitz Productions): Farmer’s Dynasty biedt een unieke ervaring door het combineren van mechanics uit constructie- en managementsimulaties, landbouwsimulaties, role-playing games en life simulation games. Leid het leven van een echte boer: bouw je boerderij op, sticht een gezin en haal de oogst binnen.
  • Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Cyanide)Werewolf: The Apocalypse wordt tijdens E3 voor het eerst gepresenteerd en is de eerste action-RPG-versie van de gelijknamige role-playing game. De speler neemt de rol aan van Cahal, een verbannen weerwolf die zijn clan te hulp schiet. Met behulp van zijn vernietigende razernij rekenen spelers af met iedereen die Gaïa, oftewel Moeder Aarde, wil verontreinigen, vernietigen en bederven.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.