Bikers doen binnenkort hun intrede in GTA Online

Bikers doen binnenkort hun intrede in GTA Online

Veel fans zaten er al een tijdje op te wachten en binnenkort is het ook eindelijk zover: GTA Online krijgt gratis Biker DLC. Concreet betekent de update dat het mogelijk wordt om samen met zeven andere spelers een eigen motorbende op te richten en je zo bezig te houden met “high-level, high-risk vehicle based business ventures” op de straten van Los Santos en Blaine County.

Uiteraard kun je de rol aannemen van prospect, VP of President om de Jax Teller in jezelf los te laten en kun je jezelf bezig houden met tal van nieuwe competitieve en co-op gameplay. Uiteraard brengt de DLC ook leuke nieuwe dingen als stoere motorfietsen, tattoo’s en zelfs heuse MC clubhouses naar de wereld van GTA Online. Een releasedatum is nog niet bekend.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.