Blood Bowl 3 trailer en early access

Blood Bowl 3 trailer en early access

Na de brute Black Orc trailer hebben NACON en Cyanide een nieuwe video gemaakt om een nieuw team te introduceren voor de videogame Blood Bowl 3: de Imperial Nobility. Deze edelen staan bekend om hun trots en vooroordelen, maar ook op hun vermogen geslaagde tegenaanvallen uit te voeren.

Blood Bowl is als entertainment niet alleen zeer populair maar ook zeer lucratief. De rijke edelen van het keizerrijk  konden deze kans op meer rijkdom en roem dan ook niet laten schieten. De Imperial Nobility-teams worden gesponsord door patrons met onbeperkte middelen en zijn vastbesloten over het veld te heersen.

De Imperial Nobility-teams staan bekend om hun agressieve verdediging en snelle tegenaanvallen. Hun verdedigingslinie bestaat uit Linemen, die extreem moeilijk te vangen zijn, en Bodyguards, die zeer goed in staat zijn hun tegenstanders te vloeren. Ondertussen werken de Blitzers en Throwers vaak samen om tegenaanvallen te leiden. De Imperial Nobility-teams bestaat voornamelijk uit edelmannen die niet zo edel zijn, ondersteund door Ogres met aanzienlijk meer kracht dan intelligentie.

Dankzij solide lijnen, goede passes en uitstekende wendbaarheid zijn de Imperial Nobility-teams formidabele tegenstanders. Met geld krijg je alles voor elkaar, en zij hebben er genoeg van.

Goed nieuws voor wie niet kan wachten om Blood Bowl 3 te proberen: de registratie voor de gesloten beta is begonnen! De gesloten beta zal plaatsvinden van 3 tot en met 13 juni 2021.

Nóg een nieuwtje: Blood Bowl 3 verschijnt in september 2021 als early access voor pc. De voltooide versie komt in februari 2022 beschikbaar voor pc en consoles.

Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en heftiger dan ooit, en zal daarmee zeker in de smaak vallen bij zowel de fans van het universum als liefhebbers van strategy-games. De voltooide versie krijgt 12 teams met elk hun eigen veld en cheerleaders, de Campaign- en Multiplayer-modes, en meer aanpassingsopties dan in alle eerder verschenen Blood Bowl-games.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.