Chef Life: A Restaurant aangekondigd

Chef Life: A Restaurant aangekondigd

NACON en Cyanide studio onthullen met plezier de nieuwe gameplay-video van hun nieuwe game in de LIFE-serie, Chef Life : A Restaurant Simulator. Deze game laat spelers hun vaardigheden beproeven met maar liefst 75 iconische recepten uit de Franse keuken, in de hoop op een plekje in de MICHELIN-gids of misschien zelfs een felbegeerde MICHELIN-ster. De game verschijnt op 6 oktober voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 

Op het menu van Chef Life : A Restaurant Simulator staat onder andere de traditionele blanquette de veauthe bœuf bourguignon en de pot au feu, symbolen van de Franse gastronomie die de smaakpapillen van klanten zeker zullen prikkelen. Deze onmisbare, maar technisch uitdagende gerechten moeten spelers uitmuntend zien te bereiden om met hun restaurant door te dringen tot het topsegment en misschien zelfs een onderscheiding van de MICHELIN-gids te ontvangen.

Van het selecteren, voorbereiden, snijden en bereiden van de ingrediënten tot het indelen van het bord en de garnering, alles moet perfect worden uitgevoerd om de veeleisende klanten tevreden te stellen. Het decoreren van de omgeving is ook een belangrijk onderdeel van de ervaring. Gelukkig biedt Chef Life : A Restaurant Simulator vele aanpassingsopties waarmee spelers het restaurant van hun dromen kunnen maken!

 

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.