De Diamond Clan en de Pearl Clan in Pokémon Legends: Arceus

De Diamond Clan en de Pearl Clan in Pokémon Legends: Arceus

The Pokémon Company International en Nintendo hebben meer details bekendgemaakt over het met spanning verwachte spel Pokémon Legends: Arceus en een nieuwe Trailer:
Legends: Arceus verschijnt op vrijdag 28 januari 2022 exclusief voor Nintendo Switch. Hij kan op dit moment vooruitbesteld worden.[1]
 
De twee clans van de regio Hisui: de Diamond Clan en de Pearl Clan
Behalve het Galaxy-expeditieteam bevinden er zich nog twee andere groepen in de regio Hisui: de Diamond Clan en de Pearl Clan.
 
De mensen van de Diamond Clan geven vaak aan dat het belangrijk is om het heden te koesteren en met je bondgenoten in het hier en nu te leven. Daartegenover staan de leden van de Pearl Clan, die regelmatig benadrukken hoe belangrijk het is om het uitgestrekte, weidse gebied te waarderen dat met anderen gedeeld wordt.​
 
Hoewel de Diamond Clan en de Pearl Clan het over veel van hun overtuigingen oneens zijn, blijken ze desondanks veel overeenkomsten te hebben. Beide clans dragen kleding die moet lijken op bepaalde Pokémon. En beide betuigen hun respect aan speciale Pokémon die ze ‘lord’ en ‘lady’ of in het algemeen ‘edele Pokémon’ noemen. Daarnaast hebben beide clans bewakers die deze speciale Pokémon dienen.
 
De jonge leiders van de Diamond Clan en de Pearl Clan
Adaman
Adaman fungeert als leider van de Diamond Clan en heeft Leafeon als zijn partner-Pokémon. Deze durfal heeft een hekel aan tijdverspilling en wil zo snel mogelijk vooruit, zonder dat hij zich al te druk maakt over bijzonderheden.

Irida
Irida fungeert als leider van de Pearl Clan en heeft Glaceon als haar partner-Pokémon.​
Als leider vindt ze het belangrijk om de uitgestrekte regio Hisui onverschrokken tegemoet te treden. Hoewel ze mensen bij de eerste ontmoeting met wantrouwen bejegent, winnen spelers langzaam haar vertrouwen dankzij de hulp die ze bieden bij het intomen van de edele Pokémon.
 
De handelaren van het Ginkgo-gilde
In de regio Hisui is ook een groep handelaren actief die bekendstaat als het Ginkgo-gilde. De leden van het Ginkgo-gilde komen niet uit de regio Hisui. Ze trekken van de ene naar de andere locatie in de regio om hun handelswaar te verkopen.

Voeg de Mythical Pokémon Darkrai toe aan jouw team in Pokémon Legends: Arceus
Spelers met spelgegevens van Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl kunnen in Pokémon Legends: Arceus een onderzoeksmissie aanvaarden waarbij ze de Mythical Pokémon Darkrai zullen ontmoeten. Daarnaast kunnen ze de moderne Team Galactic-set aanvragen.[2]
 
Darkrai
Deze Pokémon is naar verluidt ’s nachts bij nieuwe maan actief en kan mensen in slaap brengen en hen nachtmerries bezorgen.
 
Category: Pitch-Black Pokémon
Type: Dark
Height: 1,5 m
Weight: 50,5 kg

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.