De Ghost Recon: Wildlands closed beta: hier is wat je mag verwachten

De Ghost Recon: Wildlands closed beta: hier is wat je mag verwachten

Morgen gaat de closed beta van Ghost Recon: Wildlands live, de ideale stresstest voor Ubisoft om te zien hoe de game het doet in het wild, maar ook de ideale manier voor gamers om kennis te maken met de finesses van de game. Wat mag je morgen verwachten wanneer je een uitnodiging op zak hebt?In een notendop: de Itacua region.

Wildlands heeft een grote map waarvan het meeste afgescherm is in de beta, maar de Itacua regio is toch best een uitgebreide omgeving om de eerste indrukken op te doen. Alle missies en activiteiten die de game te bieden heeft in die regio zijn speelbaar, zowel solo met de hulp van drie A.I bots of in co-op met andere spelers. Ook de gunsmith optie is beschikbaar in de beta en laat je als speler toe je vuurwapens volledig naar je eigen smaak aan te passen. Ook je soldaat valt behoorlijk te customizen met behulp van een gedetailleerde character creator. Spelers die deelnemen aan de beta krijgen als beloning een exclusief lama-shirt om te dragen in de game.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.