Deus ex ontwikkelaars werken aan Guardians of the Galaxy-game

Deus ex ontwikkelaars werken aan Guardians of the Galaxy-game

Square Enix is duidelijk vriendjes geworden met Marvel. Eerst werd al bevestigd dat Tomb Raider-ontwikkelaar Crystal Dynamics een heuse Avengers-game aan het maken is met de hulp van Eidos Montreal. Daar stopt het echter niet voor die studio, want volgens diverse bronnen zit Eidos Montreal ook in de pre-productie fase voor een Guardians of the Galaxy-game.

Gisteren liet Eidos Montreal nog weten dat de Deus Ex-franchise voor enkele jaren de koelkast in gaat en het dus even wachten wordt op een vervolg op Mankind Divided, het bericht van vandaag verklaart meteen ook de reden voor die zet. Square Enix zet de komende jaren stevig in op hun samenwerking met Marvel en het is dan ook logisch dat hun getalenteerde studios binnen die speeltuin aan de slag gaan. Dat een Guardians of the Galaxy-game van de hand van een team als Eidos Montreal tonnen potentieel heeft mag duidelijk zijn.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.