Diablo 3 krijgt een belangrijke nieuwe feature op Xbox One en PS4

Diablo 3 krijgt een belangrijke nieuwe feature op Xbox One en PS4

Console-gamers kunnen binnenkort aan de slag met Seasons, een belangrijke endgame feature die tot nu toe enkel op PC en Mac beschikbaar was.

Als je nooit de game op PC of Mac gespeeld hebt vraag je jezelf vast af wat die Seasons eigenlijk inhouden. Nou, het komt er op neer dat je diverse opdrachten en uitdagingen voorgeschoteld zijn die gebonden zijn aan een timer. Als je alles tot een goed einde brengt verdien je een zesdelige Class set en andere zaken zoals cosmetische items.

Het leuke aan dit systeem is dat je een checklijst van opdrachtjes krijgt die je een duidelijk doel om naar toe te werken bied. Het zorgt oor een stevige aanmoediging om ook na het uitspelen van het verhaal verder te blijven gaan met de game. De Seasons maken hun opwachting in Diablo 3 begin 2017.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.