Dishonored 2 pakt uit met grote namen voor de voice cast

Dishonored 2 pakt uit met grote namen voor de voice cast

Dishonored krijgt nog dit najaar haar sequel, het is bijna onmogelijk om ons enthousiasme daarover onder stoelen of banken te steken. Wisten we jullie gisteren al te vertellen dat de game op 11 november verschijnt, dan kunnen we jullie vandaag al een deel van de voice cast achter het spel voorstellen. Uiteraard is er Stephen Russel die wederom de rol van Corvo vertolkt. De man heeft met de rollen van Garret in Thief en Nick Valentine in Fallout 4 al ruimschoots zijn sporen verdient in het stemmenwereldje.

Ook een resem tv en filmacteurs verlenen hun vocalen aan de game.Zo heeft Vincent D’Onofrio, bekend als Fisk uit Daredevil een rol maar is ook Rosario Dawson uit Sin City van de partij. Verder kun je ook gaan genieten van topacteur Sam Rockwell, een veelzijdig acteur die indruk wist te maken met rollen in Moon en The Green Mile.Tenslotte kun je ook je oren openhouden voor stemmenwerk van Pedro Pascal en Robin Lord Taylor, inderdaad..Oberyn Martell en The Penguin in één game. Klinkt als een topcast voor een aankomende topgame.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.