Dit weekend gratis proefweekend voor Mortal Kombat 11

Dit weekend gratis proefweekend voor Mortal Kombat 11

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios bieden van 11-14 oktober een gratis proefweekend aan voor Mortal Kombat 11 op PlayStation 4 en Xbox One. Dit is het perfecte moment om het bestverkochte consolespel in de VS tot nu toe* zelf te ervaren, met nieuwe downloadbare content (DLC), strijders en diverse updates.
 
Tijdens het gratis proefweekend van Mortal Kombat 11 hebben spelers toegang tot de volgende content:

  • Alle multiplayeropties
  • De eerste twee hoofdstukken van de filmische verhaalmodus
  • Alle iconische personages uit het basisspel
  • Een voorproefje van de pas toegevoegde Kombat Pack-strijders in de Towers of Time-modus, waaronder de Terminator T-800 uit de aankomende-film van Skydance en Paramount Pictures: “Terminator: Dark Fate”, Nightwolf en Shang Tsung

 

  • Let op: om tijdens het gratis proefweekend deel te nemen aan online multiplayerwedstrijden is een PlayStation Plus-abonnement of Xbox Live Gold-lidmaatschap vereist. Deze abonnementen zijn niet nodig om de proefversie te downloaden of gebruik te kunnen maken van content voor één speler. Bij aankoop van het volledige spel worden je spelvoortgang meegenomen. Als extra bonus zijn alle versies van Mortal Kombat 11 tijdens het gratis proefweekend met 40 procent korting verkrijgbaar in de PlayStation Store en Xbox Marketplace, inclusief de Standard Edition, Premium Edition en het afzonderlijk verkrijgbare Kombat Pack.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.