Dr Mario World mobile komt uit op 10 juli

Dr Mario World mobile komt uit op 10 juli
In Dr. Mario World wordt de wereld gekweld door nare virussen. Dr. Mario en zijn vrienden worden opgezadeld met de taak om de virussen te bestrijden door ze te matchen met capsules die dezelfde kleur hebben. Blijf kalm, neem de tijd en houd je zenuwen in bedwang, want je moet elk level met een beperkt aantal capsules uitspelen.
 
Gelukkig hoeft Dr. Mario de klus niet in zijn eentje te klaren, want Dr. Peach, Dr. Bowser, Dr. Toad en vele anderen staan hem bij om de nare virussen uit te roeien. Elk personage beschikt over diverse vaardigheden. Vanaf de release zijn er meer dan 200 levels in talloze werelden beschikbaar en na de release worden er regelmatig nieuwe dokters, levels en werelden toegevoegd aan Dr. Mario World. Aan jou de eervolle taak om uit te dokteren hoe je elk level kunt uitspelen.
 
Je kunt Dr. Mario World ook met vrienden en spelers van over de hele wereld spelen. Je kunt hartjes krijgen van je vrienden en die hartjes kun je gebruiken om de Stage Mode te spelen. In de Versus Mode kun je anderen online uitdagen voor een bloedstollend één-tegen-één-duel.
 
Dr. Mario World is gratis te spelen en zal op 10 juli worden uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Als je een notificatie wilt ontvangen zodra je de game kunt downloaden, kun je je vanaf vandaag registreren.Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.