Dying Light: The Following krijgt een hoger prijskaartje dan gepland

Dying Light: The Following krijgt een hoger prijskaartje dan gepland

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan The Following, het expansion pack voor Dying Light waar veel fans reikhalzend naar uitkijken. In augustus werd bekend gemaakt dat de uitbreiding 14,99 Euro zou gaan kosten, maar daar komt Techland nu dus op terug. Omdat de schaal van het project steeds groter geworden is ziet de ontwikkelaar zich genoodzaakt om de kostprijs aan te passen naar 19,99 Euro. Ook de season pass ziet een prijsstijging van tien Euro en zal vanaf 8 december voor 29,99 Euro over de virtuele toonbank gaan.

Concreet betekent dit dus dat voor mensen die de season pass reeds hebben er niks veranderd, die krijgen The Following sowieso. Gamers die van plan zijn de uitbreiding te kopen kunnen uiteraard overwegen om nog voor acht december de season pass aan te kopen voor de prijs omhoog gaat. The Following verschijnt volgend jaar en zal een nieuwe verhaallijn, een volledig nieuw gebied en aanpasbare Dirt Buggies bevatten.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.