EA doet aanpassingen aan Battlefront 2’s credits systeem

EA doet aanpassingen aan Battlefront 2’s credits systeem

Na weken van controverse onthult EA eindelijk de beloofde aanpassingen aan de multiplayer van Battlefront 2 en dan vooral de snelheid waarmee je credits en crafting parts verdient waarmee je de nodige Star Cards kan bekomen.

OM te beginnen is het aantal credits die je verdient per multiplayer match bijna verdubbelt en krijgen topspelers extra credits toegestopt zodat het effectief loont nu om raak te schieten in de game. Verder is de limiet van credits die je dagelijks met de Arcade mode kan verdienen verdriedubbeld naar 1500. Verder zal je in de dagelijkse log in crate meer crafting parts kunnen vinden.

Aan de structuur van de game wordt in essentie dus niet geraakt, alleen gaat progressie maken niet meer zo lang duren als oorspronkelijk bedoeld. Is het genoeg om gamers tevreden te stellen of had EA meer kunnen doen en moeten doen? Laat van je horen in de comments.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.