EA onthult Need for Speed: Payback

Need for Speed: Payback

PC PlayStation 4 Xbox One
6.5

Gemiddeld

7

User Avg

EA onthult Need for Speed: Payback

EA onthult Need for Speed: Payback

EA en Ghost Games onthullen vandaag Need for Speed: Payback. Het spel is vanaf 10 november wereldwijd verkrijgbaar. Dit explosieve avontuur zit boordevol intense heist-missies, races op het scherpst van de snede, ongelooflijke politie-achtervolgingen en epische momenten. Zulke knallende gameplay, ondersteund door een boeiend verhaal over verraad en wraak, is nog nooit eerder vertoond in de serie. Met Need for Speed Payback hoef je niet meer alleen maar als eerste over de eindstreep te komen om te bewijzen dat je de beste coureur bent: je moet de perfecte wagen bouwen, achter het stuur kruipen en je racedromen uit laten komen.

Need for Speed keert dit jaar terug om de verwachtingen die spelers van racegames hebben te overtreffen”, aldus Marcus Nilsson, Executive Producer. “We bieden onze fans nog steeds alle dingen die ze zo mooi vinden aan de franchise – vergaande aanpassingsmogelijkheden, een indrukwekkend wagenpark, intense races en achtervolgingen door een open wereld – maar met Need for Speed Payback combineren we al die elementen tot een gloednieuwe rij-ervaring boordevol actie. Van het verhaal en de verschillende personages die je kunt spelen tot de gevarieerde missies en bloedstollende momenten, dit is wat wij ons tegenwoordig voorstellen bij race-entertainment.”

In dit spel, dat zich afspeelt in de onderwereld van Fortune Valley, speel je drie afzonderlijke personages die worden verenigd door een zoektocht naar wraak op The House, een misdaadkartel dat heerst over de casino’s, criminelen en politie in de stad. Ze spelen diverse uitdagingen en evenementen als Tyler, de Racer; Mac, de Showman; en Jess, de Wheelman om het respect van de onderwereld te verdienen. Dankzij de vergaande aanpassingsmogelijkheden van de serie kunnen spelers hun eigen persoonlijke wagen maken of uren spenderen aan het vinden van een verlaten wrak om daar een supercar van te maken. Daarna kunnen ze het uiterste uit hun wagens halen en geld op hun eigen prestaties inzetten om hun winst te verveelvoudigen, of juist alles kwijt te raken.

Mocht je een pre-order plaatsen voor de game, dan krijg je vijf exclusieve auto’s. Ook kunnen leden van Origin Access en EA Access al vanaf 2 november de game gratis 10 uur lang uitproberen. 

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.