Eurosport-app nu beschikbaar voor Xbox Live

Eurosport-app nu beschikbaar voor Xbox Live

Gold-leden hebben vanaf vandaag toegang tot de Eurosport-app op hun Xbox 360. Deze applicatie levert een on demand service waarbij je de meest populaire sport-evenementen kunt bekijken via je Xbox 360. Wanneer je voor 17 juli een nieuwe jaarabonnement op Xbox Live neemt krijg je drie maanden gratis toegang tot alle mogelijkheden die deze applicatie bied. Je kunt wanneer je lid bent van de Eurosport-service zowel Eurosport 1 en 2 live bekijken als on-demand programma’s bekijken.

evenementen die in 2013 hun opwachting zullen maken in de app zijn alle zeven banen van de US Open in september, coverage van de Moto GP en verslaggeving van het UEFA Europees kampioenschap voor dames. Naast de controller ondersteunt deze app ook navigatie met Kinect.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.