Fallout 76 krijgt stevige updates die NPC’s en Battle Royale toevoegen. #E32019

Fallout 76 krijgt stevige updates die NPC’s en Battle Royale toevoegen. #E32019

Fallout 76 was rommelig bij launch, wij weten het, maar Bethesda weet dat zelf ook. Het goede nieuws is dat het development team achter de game reeds druk gewerkt heeft om van 76 een betere game te maken via de nodige updates, en dat ze daar nog lang niet klaar mee zijn. Binnenkort krijgen we reeds Nuclear Winter, een heuse Battle Royale mode waarin 52 spelers het tegen elkaar opnemen om als enige over te blijven en de rol van Overseer van Vault 51 aan te nemen.
Nog veelomvattender is echter de WWstelanders uitbreiding die deze herfst eveneens gratis naar Fallout 76 komt. In deze expansie krijgen spelers een volledig nieuwe main quest voorgeschoteld, gevuld met NPC’s en dialoogopties om zelf keuzes te maken. Dat deze terugkeer naar het oude Fallout recept iets is waar fans al een tijdje naar uitkijken is duidelijk, en het maakt duidelijk dat Bethesda de afgelopen maanden geluisterd heeft naar de kritiek op hun game. er zit nog leven in Fallout 76, dat is duidelijk.
Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.