FIFA 20 verschijnt op 27 september, herintroduceert straatvoetbal #E32019

FIFA 20 verschijnt op 27 september, herintroduceert straatvoetbal #E32019

Een nieuw jaar, een nieuwe FIFA. Zoals steeds gaat ook deze editie niet zonder de nodige nieuwigheden, en de blikvanger van FIFA 20 wordt ongetwijfeld de Volta Football mode. In deze career mode staat straatvoetbal in de kijker en trap je jezelf een weg via de achterbuurten van Amsterdam en Londen en de daken van Tokyo naar het Volta wereldkampioenschap in Buenos Aires. Potjes van 3 tegen3, 4 tegen 4 en 5 tegen 5 komen centraal te staan in deze mode, en zullen ongetwijfeld ook in online en offline multiplayer garant staan voor heel wat pret.

Uiteraard heeft FIFA 20 naast de Volta Football mode ook weer alle normale modes zoals Ultimate Team, en de meest recente teams zoals een Real Madrid met Eden Hazard in de basis.
Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.