Forspoken Deep Dive

Forspoken Deep Dive

Square Enix en Luminous Productions hebben het eerste deel uitgebracht van een driedelige video-serie over de gameplay-mechanics van de langverwachte action-RPG Forspoken. De eerste video in de serie gaat in op de magische parkour- en verplaats-mogelijkheden van Frey Holland, naast de diverse spreuken die ze kan gebruiken. De video’s geven spelers een voorproefje op wat ze kunnen verwachten als de game op 24 januari 2023 verschijnt
De volgende video in de serie heet Forspoken – Deep Dive | Magic Combat. Deze video verschijnt op 3 november en gaat dieper in op de fundamenten van Frey’s magische vechtvaardigheden. Ontdek meer over de soorten magie, aanvallen en upgrades die spelers kunnen ontgrendelen voor de strijd tegen de vele verschillende vijanden die Frey tijdens haar reis zal tegenkomen. De laatste video, Forspoken – Deep Dive | Exploring Athia, verschijnt op 10 november en toont quests, uitdagingen en andere activiteiten die spelers in de wereld van Athia kunnen vinden en voltooien.

Forspoken is ontworpen voor de PlayStation5 (PS5) en zal de volledige kracht van deze console benutten als toonbeeld van Luminous Productions’ filosofie om een game-ervaring als nooit eerder te leveren door de nieuwste technologie met creativiteit te combineren. Forspoken verschijnt op 24 januari 2023 tegelijk voor PS5 en PC.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.