Geruchten rond een mogelijke Switch-versie van Call of Duty: WW2 zwellen aan

Geruchten rond een mogelijke Switch-versie van Call of Duty: WW2 zwellen aan

een nieuwe week, een nieuw gerucht dat het wachten op de E3 nog net dat ietsje moeilijker maakt. Het gerucht dat deze werkweek opent is dat Call of Duty: WW2 wel eens de overstap zou kunnen maken naar de Nintendo Switch, wat zou betekenen dat de grootste shooter-franchise voor het eerst in jaren terug speelbaar zou zijn op een Nintendo-platform.

Reden voor dit gerucht komt van de website van Call of Duty die als mogelijkheid heeft om je Call of Duty-account te linken aan je Xbox Live of PSN-profiel, iets wat al jaren niet meer mogelijk was met een Nintendo-account. Sinds de laatste update van de website, je raad het vast al, is het plots mogelijk om je Nintendo-account te linken met Call of Duty wat uiteraard al heel wat Nintendo fans doet dromen. Wat nog wat olie op het vuur der geruchten giet is dat ontwikkelaar Beenox via Twitter duidelijk laat merken dat ze aan iets Call of Duty-gerelateerd aan het werken zijn. Deze Canadese ontwikkelaar werkte eerder al mee aan de remaster van Modern Warfare en de port naar Xbox 360 en PS3 van Black Ops 3, het vermoeden is dus groot dat zij in zullen staan voor een port van Call of Duty: WW2 naar de Nintendo Switch. Het wordt sterk uitkijken naar het Tree house event dat Nintendo zal geven rond de E3.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.