Guardians of the Galaxy: Lady Hellbender

Guardians of the Galaxy: Lady Hellbender

Na de wereldwijde onthulling van Marvel’s Guardians of the Galaxy op de E3 van afgelopen juni, heeft Eidos-Montréal een nieuwe gameplay-video uitgebracht waarin Star-Lord en de Guardians aan hun onderhandelingen beginnen met Lady Hellbender: leider van de Hellraisers, koningin van Seknarf Nine en berucht monsterverzamelaar.
ijdens deze bijzondere situatie kunnen spelers zelf kiezen welk ‘zeldzaam monster’ ze willen verkopen: Groot of Rocket. Het is het begin van een reeks aangrijpende gebeurtenissen die onze groep misfits op een wilde rit door de kosmos stuurt om het lot van het universum te bepalen.

Uit het commentaar van Darryl Purdy, cinematics & animation director bij Eidos-Montréal, blijkt al snel dat niet alles is wat het lijkt, en Lady Hellbender misschien niet de kosmische monstertrofeejager is waar de buitenbeentjes haar voor aanzien.

Darryl Purdy: “Lady Hellbender is een geliefd personage uit Marvels recente comic-verhalen, en we wilden er zeker van zijn dat ze in ons Guardians-universum de complexe persoonlijkheid en diepgang weerspiegelt die fans van haar kennen. Omdat humor in elk aspect van onze game een belangrijke rol speelt, zagen we kans om het verhaal een onverwachte wending te geven en een verrassende dynamiek tussen haar en een zekere Destroyer te introduceren.”

Darryl vertelt ook meer over de productie van de game en het belang van ‘group performance capture’ voor het in beeld brengen van de Guardians. Voor het gelaagde, geheel originele verhaal werden bijna zes uur aan interactieve cinematics geproduceerd.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor PlayStation5, PlayStation54, Xbox Series X|S en Xbox One, digitaal voor pc, en streamend via GeForce NOW. Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud Version voor Nintendo Switch verschijnt op 26 oktober in bepaalde regio’s.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.