Harvest Moon: One World in najaar naar Switch

Harvest Moon: One World  in najaar naar Switch
Natsume Inc., een wereldwijde ontwikkelaar en uitgever van videogames die vooral gericht zijn op gezinnen, en Rising Star Games, uitgever van videogames en al jarenlang partner van Natsume, hebben vandaag hun nieuwste titel aangekondigd: Harvest Moon: One World voor de Nintendo SwitchHarvest Moon: One World wordt later dit jaar uitgebracht en wordt door Nintendo of Europe in Europese landen gedistribueerd.
 
Beginnende boeren kunnen zich verheugen op een wereld vol nieuwe en bekende gezichten, unieke dorpen en avontuurlijke uitdagingen terwijl ze een steeds groter wordende boerderij beheren. De nieuwe game wordt ontwikkeld met een geheel nieuwe engine en graphics.
 
“Harvest Moon: One World bevat een gloednieuwe manier waarop zowel nieuwe als doorgewinterde spelers Harvest Moon kunnen beleven,” aldus Hiro Maekawa, president en CEO van Natsume. “Over de jaren heen is Harvest Moon steeds beter geworden, maar heeft het altijd het traditionele, gezinsvriendelijke karakter behouden waar de franchise om bekendstaat. De nieuwe engine en nieuwe graphics maken van deze game een ervaring zoals je die in 2020 mag verwachten. We kijken er enorm naar uit om in de komende maanden meer bekend te maken over Harvest Moon: One World.”
 
Kun jij je een wereld zonder tomaten, aardbeien of sla voorstellen? In de nieuwste telg binnen de Harvest Moon-serie is dat precies de situatie waarin jij je als speler bevindt. Slechts een oud boek toont je hoe de wereld ooit was… Spelers doen een mysterieuze ontdekking en gaan op een avontuur dat zich niet alleen in hun eigen dorp afspeelt, maar zich uitstrekt over de hele wereld! Wat voor soort mensen en plaatsen staan je te wachten? Van de prachtige stranden van Halo-Halo tot de besneeuwde bergen van Salmiakki, er is letterlijk een hele wereld om te verkennen.
 
“Rising Star Games werkt inmiddels al bijna twee decennia samen met Natsume”, aldus Brjann Sigurgeirsson van Thunderful Publishing en Rising Star Games. “Harvest Moon is de serie waarmee het farming-genre is begonnen en heeft altijd voor innovatieve en frisse ideeën gezorgd, waardoor steeds meer spelers werden aangetrokken. Met de onschatbare steun van Nintendo of Europe zullen we de fakkel van deze succesvolle serie in 2020 en daarna voor Europese regio’s blijven dragen met de release van Harvest Moon: One World voor de Nintendo Switch.”
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.