Het Nederlandse Nailed It! Baking Bash voor Netflix

Het Nederlandse Nailed It! Baking Bash voor Netflix

Huisbakkers opgelet! Netflix lanceert vandaag de nieuwe mobiele game Nailed It! Baking Bash. De nieuwe game, geïnspireerd op de hitserie Nailed It!, is geproduceerd door de Haagse gameontwikkelaar Paladin Studios en is daarmee de eerste game van Nederlandse bodem die wereldwijd beschikbaar is op Netflix.

Chris Nengerman, Game Director Paladin Studios: “We zijn erg enthousiast over deze samenwerking met Netflix. Niet alleen vanwege de creatieve vrijheid die we kregen om deze bewerking van Nailed It! te maken, maar ook het enorme bereik van Netflix is inspirerend. We kijken dan ook erg uit naar de lancering van Nailed It! Baking Bash in Nederland en de rest van de wereld.” 

In de hectische en creatieve bake-off game Nailed It! Baking Bash spelen 6 vrienden wie de mooiste of lelijkste taarten kan namaken. Wie liever op eigen tempo z’n bakkunsten verbetert, kan in de single-player kennismaken met Jacques die je de wereld van banketbakkerij laat zien en waarmee je zonder tijdsdruk de mooiste eetbare kunstwerken bakt. Momenteel zijn er maarliefst 10 verschillende taarten in de game beschikbaar, maar er zit nog meer in de ‘oven’… 

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.