Hitman 2 krijgt alle locaties van seizoen 1, gratis voor wie het origineel bezit

Hitman 2 krijgt alle locaties van seizoen 1, gratis voor wie het origineel bezit

Hitman 2 gaat top worden. Dat weten we omdat Hitman in episodische vorm al zo onwijs gaaf was, en dat weten we omdat de sequel netjes verder bouwt op die basis door je nog meer locaties en mogelijkheden te bieden. Een erg leuke feature voor fans van die originele game is dat alle zes de locaties uit die game, Parijs, Sapienza, Marrakesh, Colorado, Bangkok en Hokkaido, ook speelbaar zullen zijn in de tweede game.

Het leuke is dat deze locaties volledig geremastered zijn en je volop gebruik zal kunnen maken van de nieuwe features van de sequel. Verbeterde A.I, de mogelijkheid om te schuilen in struikgewas, picture in picture camera, flash granaten, de dart gun en veel meer van die nieuwe mogelijkheden moeten een frisse blik op de gekende omgevingen bieden. En het beste nieuws? Voor fans die de vorige game gekocht hebben is de DLC gewoon gratis.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.