Hitman 3 roguelike modus uitgesteld tot eind 2022

Hitman 3 roguelike modus uitgesteld tot eind 2022

De Freelance-singleplayermodus van Hitman 3 zou in eerste instantie al in de lente van 2022 worden gelanceerd. Echter heeft de ontwikkelaar IO Interactive ervoor gekozen om de release van de modus uit te stellen tot eind 2022. IO Interactive zal zich de komende periode gaan richten op de verbetering van diverse elementen. De splinternieuwe roguelikemodus is voorzien van een aanpasbaar safehouse.

Positieve feedback

De Freelance-singleplayermodus moet de speelervaring naar een hoger niveau tillen. Het ontwikkelingsteam zal de extra tijd gaan gebruiken om de modus waar nodig te verbeteren, zodat de speelmodus zich dicht bij de ambities komt als mogelijk. De Hitman 3 game werd intern en extern getest. Enkele leden van de community kregen al de kans om de nieuwe speelmodus uit te proberen en waren voor het grootste deel positief. Ondanks de positieve feedback zal IO Interactive een poging wagen op de gameplay te verbeteren.

Begin 2022 werd de nieuwe modus geïntroduceerd door het spelbedrijf. De Freelance-singleplayermodus beschikt over enkele unieke speelelementen, planning en een safehouse. De laatstgenoemde toevoeging zal de speler de mogelijkheid bieden om missies te kunnen plannen en wapens uit te kunnen testen. De safehouse zal dan ook constant worden voorzien van nieuwe updates en verbeteringen, mits de speler erin slaagt om missies succesvol te voltooien. Opvallend is wel dat gedurende de missies de speler uitrusting kan verliezen en dat de desbetreffende uitrusting dan ook niet meer terugkeert.

Succesvolle Hitman gamereeks

De gamereeks van Hitman staat bekend als één van de succesvolste aller tijden. Het allereerste Hitman spel werd al in 2022 uitgebracht en was het begin van een unieke reeks. De game is gebaseerd op de bioscoopfilms. Er zijn 11 verschillende spellen gelanceerd. De games waren in de beginfase nog geschikt voor Windows, GameCube, PlayStation 2 en de Xbox. De nieuwste games kunnen worden gespeeld op de PlayStation 5, Xbox Series X, Stadia en de Xbox One. Zelfs in het online casino worden er spellen aangeboden die gebaseerd zijn op Hitman.  De Hitman gokkast werd in 2007 gelanceerd door Microgaming. Speel hier het spel.

Het laatste nieuws over Hitman 3 kan je op https://hitman.com/global/ vinden.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.