Hoop Kerst-uitverkopen van start: Xbox, PlayStation en Steam

Hoop Kerst-uitverkopen van start: Xbox, PlayStation en Steam

De Kerst staat voor de deur en dat is een goede reden om een hoop games in de uitverkoop te gooien! Zowel op je PlayStation en je Xbox als je PC kun je nu een hoop games downloaden met kortingen. Allereerst is daar de Steam Holiday Sale. Dit jaar geen Daily en Flash-sales, maar blijven de prijzen gedurende de hele Sale op hetzelfde niveau. Er zijn echt een hoop games in de aanbieding, dus ga snel een kijkje nemen op Steam.

Daarnaast is de Xbox Countdown Sale van start gegaan. Maar liefst 17 dagen lang zijn er een hoop games in de aanbieding. Er zijn elke dag nieuwe aanbiedingen en op 28 december komt er een hele nieuwe lijst met aanbiedingen. De volledige lijst check je op de site van Major Nelson, maar een voorbeeld van een aanbieding is LEGO Marvel Super Heroes voor 10 euro!

Als laatste is vandaag ook de Januari-Sale van start gegaan op de PlayStation Store. Je hebt tot en met 7 januari de tijd om een hoop deals voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita binnen te halen. Alle aanbiedingen check je in de PlayStation Store.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.