Hover: Revolt of Gamers haalt dubbele van fundingsgoal

Hover: Revolt of Gamers haalt dubbele van fundingsgoal

Met nog 22 dagen te gaan, heeft Hover: Revolt of Gamers bijna het dubbele van het gehoopte bedrag op Kickstarter behaald. De game is in ontwikkeling door Fusty Game en wordt omschreven als een “open world futuristic freerun/parkour game inspired by great games like Jet Set Radio and Mirror’s Edge.”

Hover: Revolt of Gamers kan zowel in multiplayer als singleplayer mode worden gespeeld en is compatibel met Oculus Rift. De game speelt zich af in een futuristische, corrupte stad die onder invloed is van een dictatuur vol propaganda en anti videogame regeltjes. Security Drones vliegen overal rond om de regels te handhaven. Jij bent leider van een bende fanatieke gamers en strijdt tegen dit regiem door gevangenen te bevrijden, controle centers met anti videogame propaganda te infiltreren, en ingenomen videogame consoles terug te stelen.

Het team van Fusty Game bestaat uit de drie ontwikkelaars: Marine Baron, Pierre Raffali en Charles Vesic. Zij werken samen met Midgar Studios, wie verantwoordelijk is voor de muziek van het spel. Twee componisten die aan deze titel werken zijn Hideki Naganuma en Cedric Menendez. Naganuma is onder andere bekend van de soundtracks voor Jet Set Radio games.

Hover: Revolt of Gamers zal in de lente 2015 op de PC, Mac, Linux, Xbox One, en PS4 uitkomen. Als het bedrijf op Kickstarter 100.000$ binnenhaalt, zal het spel ook voor de Wii U verschijnen.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.